Hyldest til Benny Andersen og Povl Dissing i Valby

dato

Fredag den 18. oktober 2024 kl. 14:00 inviteres alle til Johannes Døbers Kirke i Valby for at fejre det legendariske musikalske samarbejde mellem Benny Andersen og Povl Dissing. Musikeren Nikolaj Andersen vil føre deltagerne gennem en eftermiddag fyldt med fortællinger og fællessang.

Selvom både Benny Andersen og Povl Dissing ikke længere er iblandt os, lever deres musikalske arv videre. Deres samarbejde, som startede i 1970'erne med udgivelsen af "Svantes Viser", har efterladt et uudsletteligt mærke i dansk musik.

En rejse gennem liv og kunst

Nikolaj Andersen, musiker, foredragsholder og pensioneret højskolemand, vil fortælle om de to kunstneres liv og deres fælles kunstneriske rejse. Publikum vil få indblik i historien bag deres samarbejde, der strakte sig over mere end 40 år.

Fællessang og musikalsk glæde

Arrangementet byder på fællessang, hvor Nikolaj Andersen akkompagnerer og leder deltagerne gennem et udvalg af de elskede viser. Det bliver en festlig eftermiddag med både fortælling og musik, der hylder de to store personligheder.

Praktisk information
Dato: Fredag den 18. oktober 2024
Tid: Kl. 14:00
Sted: Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby
Entré: Ikke oplyst
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut