Uafgjort og sejr i forårspremieren

dato

Nyheden er fra Boldklubben Fremad Valby

Det blev næsten fuld udbytte i lørdagens to premierekampe, da DS holdet og U13ØST tørnede ud i den nye forårssæson.

U13ØST lagde ud med en indiskutabel og overbevisende sejr på 5-0 over Solrød, efter en  indsats, hvor skabet blev sat grundigt på plads i 2. halvleg. En bedre start på sæsonen fås næppe, men allerede i den næste kamp venter en vanskelig opgave mod Hørsholm, som holdet har tabt til i vinterturneringen. Men selvtilliden bør være i top, så....

Førsteholdet i DS mødte Union på hjemmebane i jagten på de vigtige point. Med ny træner og nye ansigter på holdet var det spændende at se hvad holdet kunne præstere. Og lad det være sagt med det samme: Første halvleg blev en trist affære. Ikke bare fordi Union formåede at score efter et kvarters spil, hvor forsvaret absolut ikke viste sig fra sin skarpeste side, men ligeså meget fordi Fremad ikke formåede at tilspille sig til noget, der mindede om en chance. Overdrevne driblinger, for lidt løb i hullerne, mangel på en target-man i feltet.  Det hele løb ud i sandet. I anden halvleg  vendte billedet. Forsvaret virkede nu solidt og Fremad fik overtag i spillet. Paradoksalt nok skulle der en udvisning af Fremads debutant Renato til før Fremad fik udbytte af spilovertaget, da Marc Wheeler efter et hjørnespark kunne halvflugte bolden i nettet til forløsende 1-1.  I kampens overtid (dommeren havde vel lagt 8-10 min. til) fik Fremad etableret et angreb, der blev ført op i højre side, hvor Benjamin Balslev spiller bolden perfekt fladt ind til en fremstormende Mads Thomsen, der i helt fri position desværre ekspederer bolden over mål. En kæmpe mulighed, der kunne have  betydet 3 point til Fremad. Resultatet 1-1 må dog siges at være ganske retfærdigt set over hele kampen, med en anden halvleg, der trods alt giver løfter om mere i de kommende kampe. Og gerne allerede i den kommende kamp på lørdag mod Ishøj, der ligger lige i haserne på Fremad.

Kilde: Boldklubben Fremad Valby