Stormvejret kunne ikke blæse MBFF-herrerne omkuld: "Man skal ikke undervurdere MBFF’s vilje til at kæmpe"

Profilbillede
dato

MBFF var lørdag draget til Valby Idrætspark for at stjæle point. Efter en hård fight i stormvejret kunne MBFF rejse hjem med en 3-4-sejr og de tre point.

Efter kampen fangede vi MBFFs kaptajn, Carl Villads Cløigaard Bahn, til en reaktion på kampens forløb.

“I og med at holdet havde kurs mod Prag blev indsatsen sparket helt i top, du! Derfor fik vi også slidt os til sejren på trods af en meget hurtig nummer 16, Michael.”

Kaptajn Cløigaard Bahn fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Tsunami FC:

“Vores boldomgang var i perioder noget af det bedste vi har spillet. I anden halvleg var spillet decideret funklende. Vi formåede at råbe højt nok i vinden, og nu har jeg mistet min stemme i Prag.”

Carl Villads var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr, og roser flere af dem:

“Lucas Hall Clementsen på venstre back. Han formåede at bevise sit værd på sin nye plads. Han fightede i duellerne, og kom godt med frem, når vi skulle angribe.”

“Derudover vil jeg fremhæve Thomas Møller Gøttler, som kom ind og fik styr på Tsunamis nr 16, som måske var den bedste spiller på banen. Rasser på mål redder os også op til flere gange. Vi kunne snildt have været ude af kampen i første halvleg, hvis det ikke havde været for ham.”

MBFF-spiller, Morten Engeset, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi præsterede bedst i modvind. Man skal ikke undervurdere MBFF’s vilje til at kæmpe, når det bliver rigtig svært. Det beviste vi i dag!.”

På lørdag den 28. oktober skal MBFF møde Nordvest FC. Kampen fløjtes i gang klokken 12:00 på Valby Idrætspark.

Kampens resultat: 3-4 til MBFF
Række: Serie 5 Herrer

Kilde: Kaptajn Carl Villads Cløigaard Bahn, MBFF - Serie 5 Herrer