Nyt topmoderne træningsudstyr i PureGym i Valby

Foto: PureGym. PR-foto.
dato

Danmarks største fitnesskæde PureGym opgraderer med nyt træningsudstyr i topkvalitet på Mosedalvej 11 i Valby.

Spritnye løbebånd, motionscykler, vægte og meget mere træningsudstyr står klar i PureGym i Valby. Det sker som led i en større opgradering af landets PureGym-centre, der netop er blevet igangsat, og som skal løfte medlemmernes træning til nye højder.

"Vores medlemmers træningsoplevelse betyder meget for os, så det er naturligvis vigtigt, at vi kan tilbyde dem gode faciliteter til deres træning. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan slå dørene op for vores center med nyt topmoderne træningsudstyr. Det er en opgradering, som vores medlemmer vil kunne mærke og nyde godt af, og som uden tvivl vil motivere dem endnu mere til at nå deres fulde potentiale. Vi ser meget frem til at se vores medlemmer få maksimal effekt af deres træning," udtaler Emil Jensen, der er Gym Manager i PureGym på Mosedalvej 11 i Valby.

Opgraderingen inkluderer:
- Nyt og forbedret cardio-område

- Nyt og forbedret kabel- og styrketræningsområde

- Nye og forbedrede håndvægte

- Nyt og forbedret funktionelt område

- Nyt, større og forbedret udstrækningsområde

- Helt nyt udstyr fra BlkBox i holdsalen

Ud over det nye udstyr og maskiner fortsætter PureGym med at tilbyde et bredt udvalg af træningshold og personlig træning til deres medlemmer.

"Vi stræber efter at være det foretrukne fitnesscenter for alle i alle aldre. Med disse forbedringer får vi endnu bedre mulighed for at indfri den ambition," udtaler Emil Jensen.

Kilde: PureGym
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.