MBFF-herrerne måtte nøjes med at vinde 3. halvleg efter lørdagens nederlag

Foto: MBFF - Serie 5 Herrer.
Profilbillede
dato

Efter en hård kamp endte lørdagens opgør mod KodaSyd FC med, at MBFF indkasserede et nederlag på 5-0.

Øl-udvalgsansvarlig Viggo Molin reagerer på kampen:

“Jeg er fortsat glad for stemningen på sidelinjen og den støtte man kan mærke fra tilskuerne. Det var god taktisk fodbold mod en svær modstander. Selvom resultatet var skidt, var der mange gode ting at tage med videre.”

Selvom man havde håbet på mere, så måtte MBFF konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Molin mener, at der er plads til forbedring:

“Vi skal være bedre på dødbolde. Endnu en gang lukker vi tre mål ind på hjørnespark og frispark. Opspillet må også gerne blive hurtigere.”

Oven på nederlaget for MBFF til KodaSyd FC, er der nu ekstra fokus frem mod næste kamp og selvom det endte med et ærgerligt nederlag, fremhæver øl-udvalgsansvarligen følgende:

“Bo, der fik debut i dag. Han gjorde sin ting, og holdt godt i bolden. En lykkelig debut. Og Rasser, som jeg nævnte før. God lyd og glimrende redninger.”

MBFF-spiller, Aske Nygaard Bramming, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi skal ikke give for meget væk, men jeg er stolt af holdet, fordi de følger gameplanen. Selvom resultatet er dårligere, var vi bedre på stort set samtlige parametre.”

I næste omgang er det FC Whop en Dei, MBFF møder til et opgør på Valby Idrætspark. Kickoff klokken 10:00, søndag den 10. september.

Kampens resultat: 5-0 til KodaSyd FC
Række: Serie 5 Herrer

Kilde: Øl-udvalgsansvarlig Viggo Molin, MBFF - Serie 5 Herrer