Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Valby - mandag den 12. oktober

Profilbillede
dato

Valby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Anmeldelser førte til anholdelse af narkobilist i Albertslund

Lørdag den 10. oktober kl. 16.20 spottede en politipatrulje en personbil, som borgere havde anmeldt til politiet, fordi føreren virkede påvirket og kørte hasarderet rundt i området. Bilen blev standset på Nyvej, og det endte med, at betjentene anholdt føreren, en 34-årig mand, for at køre i narkopåvirket tilstand med henblik på blodprøve. Han var tidligere frakendt førerretten, og blev derfor sigtet for at køre uden førerret, hvilket alene koster en bøde på 7.000 kr. i førstegangstilfælde. Dertil blev han sigtet for at være besiddelse af et mindre kvantum narkotika. 

 

Indbrud i villa i Brøndby

Søndag den 11. oktober kl. 13 anmeldte en villaejer på Vesttoftevej, at der i tiden siden lørdag den 3. oktober kl. 13 havde været indbrud via en dør. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448 døgnet rundt.

 

Anholdt for narkokørsel i Brøndby Strand

Lørdag den 10. oktober kl. 20.30 standsede en politipatrulje en bil på Strandesplanaden, og det viste sig, at føreren, en 23-årig mand, virkede påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på politigården. 

 

Indbrud i villaer i Gladsaxe kommune

Fra torsdag den 8. oktober kl. 10 til lørdag den 10. oktober kl. 10.30 opbrød tyve et kældervindue til en villa på Juni Allé. 
Og fra lørdag den 10. oktober kl. 16 til søndag den 11. oktober kl. 17.30 opbrød tyve et vindue i en villa på Marienborg Allé og søgte efter værdier i værelser og rum. 
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448 døgnet rundt.

Indbrud i villaer i Hvidovre

Fra fredag den 9. oktober kl. 17 til søndag den 11. oktober kl. 14 opbrød tyve et vindue til en villa på Søliljevej i Hvidovre og undersøgte rummene for værdier.
Fra fredag morgen den 9. oktober kl. 9 til lørdag morgen den 10. oktober kl. 9 opbrød tyve en dør til en villa på Sjølundsvej og gennemrodede rummene efter tyvekoster. 
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448 døgnet rundt.

 

Kørte uden førerret i Ishøj

Søndag den 11. oktober kl. 9.38 standsede en politipatrulje en bil til kontrol på Ishøj Stationsvej, og det viste sig, at føreren, en 27-årig mand fra Valby, havde fået inddraget førerretten. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret – en forseelse, som i førstegangstilfælde koster 7.000 kr. i bøde. Han erkendte.
Stjal fra to sportsbutikker i Rødovre
Lørdag den 10. oktober kl. 11.50 tilkaldte vagterne i Rødovre Centrum politiet, fordi man tilbageholdt en mistænkt butikstyv. Efter undersøgelser kunne patruljen rejse sigtelse mod en 39-årig mand fra Padborg for tyverier af en jakke til 800 kr. og et par sko til 1.700 kr. fra to sportsbutikker i centret.

Butikstyveri i Albertslund

Fredag den 9. oktober kl 12:21 blev vi kontaktet af et supermarked på Nordmarks Allé i Albertslund. Her havde man stoppet en 39-årige kvinde som var mistænkt for at have stjålet diverse beklædning, slik og make-up. Der blev sendt en patrulje til stedet og kvinden blev sigtet.

Grov vold mod tidligere kæreste i Ishøj

Søndag den 11. oktober kl 2222 modtog vi anmeldelse om, at en mand kort for inden havde udsat sin tidlige kæreste for vold på Paradis Allé i Ishøj. Da politiet nåede frem, blev en 34-årig mand anholdt og politiet mistænker ham for grov vold og trusler. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør i eftermiddag.

 

Indbrud i Ballerup

Søndag den 11. oktober kl 11:55 modtog vi anmeldelse fra et familiemedlem til en kvinde på Lilletoften i Ballerup. Vi fik oplyst at der formentlig var sket indbrud i kvindens hjem, mens denne var bortrejste. Der blev sendt en politipatrulje, der kunne konstatere at det desværre var korrekt og vi kontaktede kvinden, der var på vej hjem.

 

Tyveri fra varebil i Hvidovre

Fredag den 9. oktober kl 07:56 modtog vi anmeldelse om at der have være indbrud i en varevogn på Sognegårds Allé. Tyve have brudt ind i vognen via sidedøren og det er stjålet diverse værkstøj. Tyveriet var sket mellem torsdag kl 16 og fredag morgen kl 0630.
Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne
1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2.  Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3.  Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4.  Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5.  Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi