Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Valby - mandag den 20. juli

dato

Valby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i hus i Herlev

Søndag den 19. juli anmeldte en villavejer på Dalbugten, at der havde været indbrud, mens man væk i tiden fra den 13. til 19. juli. En patrulje undersøgte stedet, hvor et vindue var brudt op og elektronik, smykker m.v. var stjålet. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt i gerningstidsrummet – telefon 4386 1448 døgnet rundt.

 

Narkokørsel i Glostrup

Lørdag den 18. juli kl 22:11, stoppede en af vores patruljer en bil på Herstedøstervej. Den 21-årige fører blev test med narkometer, som slog ud og han blev anholdt og taget med på politigården for afhøring og blodprøve. Her erkendte han, at han havde taget kokain. 
Det er dyrt at køre med narko i blodet. Ud over at man bliver frakendt kørekortet, så vil det som udgangspunkt første gang koster en netto-månedsløn og 2. gang man bliver taget, får man som udgangspunkt 10 dages fængsel. 

Store bøder for at køre uden førerret i Herlev

Lørdag den 18. juli kl. 00.10 standsede en patrulje en bil til rutinekontrol i Persillehaven. Den 31-årige fører havde kørselsforbud og blev derfor sigtet for at køre uden førerret. Dagen efter - søndag den 19. juli kl. 01.54 – standsede en politipatrulje en anden personbil til kontrol og bil og fører på Herlevgårdsvej. Også her viste det sig, at føreren, en 24-årig mand, havde et kørselsforbud. Han blev sigtet for kørsel uden førerret. Kørsel uden førerret koster 7.000 kr. i bøde første gang, hvorefter bøden stiger. Tredje gang kan bilen konfiskeres. 

 

Plet på straffeattest for butikstyveri i Hvidovre

Fredag den 17. juli kl. 13.07 anmeldte et supermarked på Immerkær, at en mand havde stjålet varer i butikken og var gået ind i en anden forretning trods henvendelser fra butikspersonalet. Flere patruljer hastede frem og fik pågrebet en 25-årig fra Valby, som endte med en straffeattest prydet med en sigtelse og en bøde efter straffeloven for tyveri af skyr, bananer og energidrik til 44,50 kr.
Bil beslaglagt fordi fører kørte den uden kørekort i Ballerup
Fredag den 17. juli kl 13:47 blev en af vores patruljer opmærksomme på en bilist som holdt i tomgang på Ballerup Boulevard. Da betjentene henvendte sig til føreren, konstaterede de, at manden ikke havde kørekort. Samtidig erkendte den 31-årige mand, at han havde ført bilen uden at være berettiget til det. Da manden tidligere havde kørt uden kørekort, vurderede betjene at der var hjemmel til at beslaglægge bilen. Køretøjet blev efterfølgende hentet af vejhjælp. Beslaglæggelsen vil nu blive indbragt for retten, som vil tage stilling til om bilen skal endeligt konfiskeres.

 

Spirituskørsel i Ballerup

Søndag den 19. juli kl 01:05 foretog en af vores patruljer et rutinetjek af en bil på Harrestrupvej i Ballerup. Betjentene vurderede at både passager og fører lugtede temmelig meget af alkohol og derfor blev føreren testet med alkometer hvilket viste en promille på 1.5. Herefter blev den 19-årige fører anholdt og taget med på politigården for at få taget blodprøve. Spirituskørsel koster som udgangspunkt en netto-månedsløn. Hvis promillen er over 1.2 så får man en ubetinget frakendelse af kørekortet i 3 år.

 

Bil overså cyklist mod ensretning i Hvidovre

Lørdag den 18. juli kl. 11.57 blev en politipatrulje sendt til færdselsuheld mellem bil og cykel på Gammel Køge Landevej ved nr. 260. Føreren af en personbil var kørt ud fra en parkeringsplads og overså en el-cyklist, som kørte mod ensretningen på cykelstien. Ingen personskade, ringe materiel skade. Begge parter blev sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om hhv. ubetinget vigepligt og kørsel mod ensretning.

 

Brand i bil på Holbækmotorvejen i Brøndby

Søndag den 19. juli kl 1846 modtog vi anmelde om brand i en bil på Holbækmotorvejen ved Brøndby. Der var tale om en motorbrand. Bilen blev bragt væk fra stedet med autohjælp.

 

Indbrud i villa i løbet af en uge i Hvidovre

Fredag den 17. juli anmeldte en villaejer på Hvidovre Allé indbrud sket i tiden fra den 11. juli. Et vindue var knust til et soveværelse, hvorefter huset var gået igennem af tyvene

 

Forsøg på tyveri fra byggeplads i Brøndby førte til at mistænkte blev bidt af politihund

Lørdag den 18. juli kl 21 blev en af vores hundepatruljer opmærksom på et muligt forsøg på tyveri fra en byggeplads på Brøndbyøster Boulevard. Betjente fik øje på to mænd og kommanderede dem til at stoppe. Den ene efterkom, mens den anden prøvede at flygte. Han blev efterfølgende stoppet med politihund, hvilket medførte at han blev bedt flere gange. De to mænd på hhv. 35 og 45 år blev efterfølgende sigtet for forsøg på tyveri fra byggepladsen.

 

Mistænkte taget for butikstyveri i Herlev - fremstilles mandag middag

Søndag den 19. juli kl 1805, modtog vi melding om at butiksansatte havde tilbageholdt to østeuropæiske mænd, som var mistænkt for butikstyveri mod et supermarked på Herlev Hovedgade. Da vores patrulje ankom blev de to mænd anholdt og de fremstilles i retten i Glostrup mandag middag.   

Kilde: Københavns Vestegns Politi