Fremad Valby redder point i dramatisk opgør mod Frem

Uden Filter
Profilbillede
dato

I en intens topkamp mod rivalerne fra Frem formåede Fremad Valby at hive et enkelt point hjem fra Valby Idrætspark. Kampens slutresultat lød på 4-2 i en kamp præget af tidlige mål, fejlagtigheder og kontroversielle dommerkendelser.

Det var en spændingsfyldt dag for Fremad Valby, der trådte ind på banen for at møde rivalerne Frem. Cheftræner Amine Bessghir havde håbet på deres første sejr over Frem, men måtte i stedet nøjes med et uafgjort resultat i en intens kamp.

Fremad Valby kom stærkt fra start, da Hasan hurtigt bragte dem foran med en forrygende scoring udefra feltet, hvor målmanden var chanceløs. Kaptajn Mohammad V roser holdets indsats: “Det er virkelig ærgerligt, at vi ikke vinder denne kamp på trods af, vi har mere end 50% af spillet, når vi er fuldtallige."

Men Frem svarede hurtigt igen inden for kort tid og udnyttede flere fejl fra Valby-holdet og rykkede foran med 4-1. Amine Bessghir kommenterer: “Vores opspil i den offensive del var nærmest fejlfri. Men vi laver 4 virkelig dumme fejl, som Frem udnytter."

Kampen blev præget af høje bølger mod dommeren, som tildelte Fremad Valby to gule kort i anden halvleg, hvilket satte holdet under pres. “Vores frustrationer ødelægger vores spil i dag, og vi skal lære at holde den positive energi igennem kampen,” forklarer cheftræneren.

I overtiden formåede Fremad Valby alligevel at reducere til 4-2, hvilket sikrede dem et enkelt point. Bessghir fremhæver dog sit hold for deres viljestyrke og evne til at kæmpe sig tilbage: “På trods af alle de frustrationer, vil jeg fremhæve hele holdet for deres fantastiske spil og for at komme igen og hive 1 point med fra Valby Idrætspark.”

Selvom kampen til tider blev ødelagt af dommerbeslutninger, som også ramte hjemmeholdet, var det samlet set en intens og vedkommende kamp for begge mandskaber. Fremad Valby skal nu se frem til en ny kamp, hvor de kan bygge videre på deres offensive styrke og forsøge at minimere fejlene.

Næste kamp for Fremad Valby er et opgør imod Valby. Det udspiller sig i Valby Idrætspark d. 20. oktober klokken 18:00.

Kampens resultat: 5-5 til Fremad Valby
Række: Herre Senior Mester 7:7 Efterår