U12 drenge tæt på ved Easter Cup i Holland

dato

Nyheden er fra Boldklubben Fremad Valby

Med sejre i 6 ud af 7 kampe repræsenterede vores u12 drenge på fornemste vis Fremad Valby ved Easter Cup i Holland.  Efter flotte  og overbevisende sejre i de indledende kampe, bla. med en sejr på 6-0 over Nottingham Forest, skulle holdet op mod SV Houten (1'er fra anden pulje).  Houten startede som lyn og torden, var meget fysisk stærke og velorganiserede og de var klart bedst i 1 halvleg på en svær bane. De kom foran, men vi kæmpede videre og fik udlignet. 1½ min. før tid lavede vi dog et yderst uheldigt selvmål og tabte 2-1. Skuffelsen var enorm, men efter en kort snak var alle enige om at det skulle gå ud over næste modstander UDI og det gjorde det i den grad. Vi spillede en perfekt kamp med tungt pres over hele banen og kunne efter yderst flot spil trække os tilbage med en fortjent 4-0 sejr.  Bronzekampen stod mod West Kent SFA 1. Første halvleg var præget af træthed og endte 1-1. Anden halvleg var en eksplosion af offensiv med superflot spil og mål og kampen sluttede 7-1 til os.  Status: 7 kampe 6 sejre og en målscore på 38-4, og ikke mindst utroligt mange gode ting at tage med hjem. - Stort tillykke til hele holdet.

Kilde: Boldklubben Fremad Valby