Student til webgruppen i Center for Kommunikation

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Center for Kommunikation skal levere løsninger af høj kvalitet til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmesider. Det skal du være med til. Til gengæld får du et godt supplement til dit studie, da stillingen giver dig mulighed for at styrke dine kompetencer inden for UX, design og hjemmesideudvikling.

Det er webgruppens opgave at sørge for, at alle vores webløsninger er af høj kvalitet, herunder har en høj grad af brugervenlighed. Vi udvikler, vedligeholder og supporterer styrelsens hjemmesider – i tæt samarbejde med styrelsens fagcentre og eksterne leverandører. I alt har Center for Kommunikation webansvaret for ni hjemmesider, hvor kfst.dk, forbrug.dk, forbrugerombudsmanden.dk og forbrugereuropa.dk er de største.

Som webstudent skal du blandt andet:

 • være med i den daglige drift af styrelsens hjemmesider i Umbraco
 • bistå i den løbende kontakt til den tekniske leverandør: Oprette og teste jira-issues
 • være superbruger i Umbraco og bistå dine kolleger, når der er behov for hjælp, fx når der skal sættes tilmeldingsformularer op eller laves justeringer i HTML/CSS.
 • være med til at sikre, at vores hjemmesider opfylder WCAG 2.1 kravene
 • arbejde med behandling og analyse af data for at optimere hjemmesiderne, fx trække statistik og opsætte dashboards i Siteimprove
 • identificere og løse ad hoc-opgaver og hjælpe til på styrelsens øvrige webprojekter
 • hjælpe med at afdække – og implementere – hvordan vi kan bruge AI til at løse vores rutineopgaver
 • være den tekniske webmedarbejders forlængede arm
DU

Du er i gang med en uddannelse, der har fokus på web, IT og digitalisering. Du skriver, taler og forstår dansk. Du har forståelse for UX, design og gerne frontend-teknologier som HTML og CSS. Kendskab til CMS (vi bruger Umbraco 10), SEO, webtilgængelighed (WCAG 2.1.), GDPR, cookies, Siteimprove og Google Search Console vil være en fordel.

Som person er du en teamplayer, og det er en fordel, hvis du er udadvendt og social. Men det er samtidig vigtigt, at du er ydmyg overfor dine opgaver og har respekt for, at vi er en myndighed, som skal levere korrekt information. Du skal derfor også være grundig og detaljeorienteret, og du slipper ikke en opgave, før din samvittighed siger, at du har givet den din fulde opmærksomhed.

VI

Webgruppen består - ud over dig - af to erfarne og dygtige webmedarbejdere og en studerende med fokus på webindhold. Arbejdet foregår i højt tempo med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Du kan forvente god adgang til sparring og et arbejdsmiljø, hvor det handler om sammen at skabe det bedste resultat.

Med dig er vi 12 medarbejdere i Center for Kommunikation, heraf tre studerende. Hverdagen er præget af engagement og arbejdsglæde samt en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Vi lægger vægt på, at vi er et hold, som sammen forsøger at løfte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens kommunikation til nye højder. I øjeblikket har vi naturligvis fokus på AI, og eksperimenterer med at bruge de nye muligheder i vores daglige arbejde. Det vil du også blive en del af.

Som udgangspunkt tilbyder vi:

 • Adgang til spændende projekter inden for hjemmesideudvikling med fokus på Umbraco CMS.
 • Aktiv deltagelse i implementeringen af nye Umbraco-løsninger, små som store.
 • En afvekslende arbejdsdag med en blanding af mere eller mindre forudsigelige opgaver. Nogle kan planlægges og andre opstår pludselig og kræver hurtig omstilling og indsats.
 • Mulighed for at anvende teoretisk viden i praksis.
 • Fleksible arbejdstider der passer til dit studie.
 • Sociale aktiviteter med kolleger, god kaffe og te ad libitum, cykelkælder og træningslokale med omklædnings- og badefaciliteter.
For yderligere oplysninger kontakt specialkonsulent Anna Høgh, anh@kfst.dk, tlf. 2579 5968 eller kommunikationschef Hanne Arentoft, har@kfst.dk, tlf. 2554 7788.

GENERELT

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 16 timer om ugen. Din mødetid skal ligge inden for normal arbejdstid, men vil være fleksibel og vil kunne aftales med din chef uge for uge. Der er mulighed for læsefri op til eksaminer.

Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul, som findes på www.kfst.dk/service-menu/job/ledige-stillinger. Din ansøgning med CV og karakterudskrifter skal være modtaget senest torsdag 14. marts. Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.

Tiltrædelse snarest muligt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997682

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet