BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Struktureret og detaljeorienteret souschef med høj standard for produkt og kvalitet søges.
Som souschef vil du, i samarbejde med køkkenchefen, sikre den daglige drift af kantinen. I køkkenchefens fravær overtager du ansvaret for en række administrative opgaver, herunder varebestilling, fakturering, kvalitetskontrol og kundekorrespondance. Derudover forventes det, at du har en stærk interesse for bæredygtighed og sikkerhed på arbejdspladsen.
Dine ansvarsområder
- Motivere, inspirere, gå forrest og vise vejen frem
- Opretholde en høj standard sammen med de øvrige ansatte i alt, hvad der serveres
- Stedfortræder i køkkenchefens fravær, både administrativt og ledelsesmæssigt
- Kvalitetskontrol af råvarer samt hygiejne- og egenkontrol.
- Fokus på detalje og kvalitet er afgørende
Hvem er du og hvad står du for?
Som souschef har du erfaring med at opretholde et højt gastronomisk niveau og trives i et miljø, hvor dine kolleger inspirerer dig til at yde dit allerbedste. Du bidrager med positiv energi og motiverer dine kolleger til at nå fælles mål. Som køkkenchefens højre hånd er du klar til at påtage dig opgaver som varebestilling og menuplanlægning.
Vi forestiller os at du:
- Solid erfaring med alle køkkenstationer
- Ledelses- og planlægningserfaring til tilsvarende roller er afgørende
- Ambitiøs med lyst til både faglig og personlig udvikling
- Skarp sans for at skabe retter, der begejstrer gæsterne.
- Høj standard for produktkvalitet og præsentationer
- Teamplayer med fremragende kommunikative og samarbejdsevner.
Vi tilbyder mere end bare løn
Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med gode kolleger og tid til familien.
Vores lønpakke er sammensat på følgende måde:
- God grundløn, der reguleres årligt samt tillæg for overarbejde
- God grundløn, der reguleres årligt samt tillæg for overarbejde og arbejde på skæve tider
- 9% fritvalgsopsparing, en slags bonus, der udbetales 2 gange årligt
- 12% pension heraf 10% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag
- Firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor og fysioterapeut
Vi har personaleforening, der tilbyder masser af arrangementer, personalefester og rabatordninger. Vi stiller en kommunikationsapp til rådighed, hvor du og dine kolleger kan inspirere hinanden, og hvor vi løbende holder dig opdateret på, hvad der sker i virksomheden.
Compass Group – sund og kreativ mad med fokus på bæredygtighed og fællesskab
Hos Compass Group sørger vi for forplejningen til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige valg er omdrejningspunktet for vores indkøb, vores måde at tænke på og den måde vi laver mad til vores gæster. Derfor laver vi i Compass Group bl.a. mad ud fra 7 sæsoner med lokale råvarer og kreativ madlavning som grundelement.
Har vi vækket din appetit?
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Løbende
Kontaktperson: Har du spørgsmål til jobbet kontakt da køkkenchef Martin Egelund Speggers dk5910@foodandco.dk eller på tlf. 30931544
Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rettet kandidat
Søg jobbet
Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
København Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6080835