Mad- og værtskabsunderviser søges til spændende gastronomisk skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en dygtig mad- eller værtskabshåndværker, der har lyst til at lære fra dig? Kan du med dit væsen være rollemodel for børn og unge og motivere dem til at søge vores uddannelser? Så er du måske en af flere nye undervisere i rekrutteringsteamet, der varetager skolens intro- og brobygningsforløb.

 

Som medarbejder på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi skaber en fagskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis medvirker til at højne både det faglige niveau og elevernes trivsel.

 

Vi arbejder intenst på at give børn og unge fra folkeskoler, specialskoler og andre skoler samt institutioner oplevelser, som kan inspirere dem til at starte på vores uddannelser i gastronomi, madhåndværk og værtskab. Vi mangler dig, der med begejstring og faglig stolthed giver smag for vores fag.

 

Teamet

Teamet består pt af to kokkeuddannede undervisere og en teamleder. Nu skal teamet udvides med flere dygtige kolleger, der gerne har supplerende kompetencer. Vi brænder for at give de besøgende elever en god oplevelse samtidig med at vi har det sjovt og hjælper hinanden i det daglige.

 

Du bliver desuden en del af en skole med omkring 100 faguddannede kolleger, der er passionerede omkring deres faglighed og hverdag arbejder for at uddanne den næste generation af dygtige madhåndværkere mv.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Vores rekrutteringsteam tager årligt imod 7-8000 elever, der besøger os i 1-5 dage som en del af deres brobygning til erhvervsuddannelserne. Du bliver en del af et team, der er vant til at omstille sig til mange og nye mennesker dagligt eller ugentligt. Du skal derfor finde ro og glæde i, at ikke to dage er ens, og at der er tryk på.

 

Som underviser tager du imod vores gæster om morgenen og har sammen med elevernes normale lærere ansvaret for at få dem godt igennem dagen, som slutter ved 14-15-tiden. Nogle klasser er her en enkelt dag, andre flere dage - op til fem dage.

 

Dien primære arbejdsopgaver bliver:

  • Varetage begejstret undervisning, der vækker appetit på skolens uddannelser
  • Forberede undervisning, planlægge forløb, bestille råvarer mm
  • Udvikle nye tilbud til skoler og institutioner, så de er tidssvarende og rammer målgrupperne
  • Skrive nye koncepter for undervisning til nye målgrupper f.eks. yngre elever fra skoler og institutioner i vores køkkener og værksteder (fx bål og fermentering)
  • Deltage i messer og andre events med rekrutteringsformål, internt og eksternt

 

Om dig

Udover at være en god kollega og holdspiller, forventer vi, at du: 

  • Har en uddannelse som kok, tjener, cater, ernæringsassistent eller andet indenfor vores verden, har en anden relevant uddannelse med fokus på didaktik fx lærer eller erfaring fra madskoler el.lign.
  • Har lyst til at arbejde med børn og unge, i alderen 11-18 år, og kan danne tillidsfulde relationer lynhurtigt
  • Er rummelig, men også tydelig nok i din kommunikation til, at du fra dag et kan fange elevernes opmærksomhed.
  • Undervisningserfaring er et plus
  • Er tillidsvækkende og et forbillede for unge
  • Kan samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper

 

Vi tilbyder dig

Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.

 

Ansættelsesvilkår

Vi søger flere undervisere, der kan starte hos os primo august.

Arbejdstiden er 30-37 timer om ugen inkl. frokost og vil typisk ligge i tidsrummet 8-16. Ved større arrangementer kan weekend- og aftenarbejde dog forekomme.

 

Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid og at vi, i forbindelse med ansættelsen, indhenter børne- og straffeattest.

 

Ansøgning og deadline

Send os en ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer senest den 2. juni 2024. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23. 

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, race, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamleder Henrik Hynne på 3147 5002.

 

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052085

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet