Lille sengeafsnit med god normering og god tid til patienten, søger sygeplejersker til afsnit for hoved/hals- og lungekræft pr. 1. juli eller 1. august 2023

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at yde god sygepleje til alvorligt syge patienter samtidig med, at du er en del af et godt fagligt fællesskab, hvor vi løfter i flok og lærer af hinanden?

På Afdeling for Kræftbehandling har vi tid til at lytte til patienterne og hinanden. Vi sætter en ære i at reflektere sammen og skabe den bedste løsning for vore indlagte patienter, hvad enten de behandles kurativt eller er i komplekse palliative forløb for deres kræftsygdom.

Overvejer du et specialeskifte eller du ny i faget, kan du lære nyt og videreudvikle dig hos os. Vi er et højt specialiseret onkologisk sengeafsnit med plads til 9 patienter. Patientforløbene er forskellige, alt efter om patienten modtager kemoterapi, immunterapi eller strålebehandling. Patienterne indlægges primært med bivirkninger til deres behandling. Sygeplejeopgaverne består af understøttende behandling, herunder behandling af infektion, kvalme og smerter, samt hele den psykosociale og kommunikative støtte der spiller en central rolle i plejen af kræftpatienter.

Fælles for vores patienter er, at de og deres pårørende har alvorlig sygdom tæt inde på livet, og derfor har brug for sygeplejersker, der finder det naturligt at arbejde med relationer og støtte ved krise og sårbarhed.

Dine nye kollegaer og hverdag

Vi kan tilbyde et godt kollegialt fællesskab, med højt humør og plads til forskellighed. På afdelingen er vi 12 sygeplejersker, en sygehjælper, en klinisk sygeplejespecialist samt en introduktionssygeplejerske. Den daglige ledelse varetages af en oversygeplejerske og en assisterende oversygeplejerske.

Personalet har forskellig erfaring og baggrund, er alle engagerede og imødekommende. Vi yder sygepleje på et højt fagligt niveau og vægter sparring og godt samarbejde højt. Vi arbejder i teams sammensat efter erfaring, kompetencer og uddannelse, hvilket betyder at alle har mulighed for at få sin viden og kompetencer i spil.

Fire dage om ugen har vi sygepleje- eller tværfaglige konferencer med undervisning, erfaringsudveksling og refleksion over sygepleje og arbejdsgange. Hver anden onsdag har vi supervision med vores psykolog og hver fredag har vi trivselsmøde med morgenmad.

Introduktion

Vi har stort fokus på at vore nyansatte får en grundig introduktion til afdeling og speciale, kommer godt fra start og hurtigt føler sig som en del af afdelingen. Vi tilbyder et introduktionsforløb, der er individuelt tilrettelagt efter dine kompetencer. Du tilknyttes en kontaktsygeplejerske, som følger dig den første måned i afdelingen. Hun vil introducere dig til specialet, dagsrytmen, patientplejen, medicinadministration mm. Du bliver tilbudt individuel supervision med vores psykolog og du inviteres på walk-and-talk med din oversygeplejerske. Det første år, vil vores introduktionssygeplejerske følge din udvikling via vejledning og refleksion. Onkologisk grundkursus og kursus i medicinsk kræftbehandling er en obligatorisk del af første års ansættelse, hvorfor det er nødvendigt at du er klar til at udfordre dig selv og lære noget nyt.

Praktisk

Vi søger en kollega til 37 timer om ugen i skiftende vagter, med weekend hver 4. weekend.

Ansøgningsfrist: mandag d. 19. juni 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 25.

Er du interesseret i en snak med en sygeplejerske, en rundvisning på afdelingen, eller har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til assisterende oversygeplejerske Petrea Stege Thøgersen på tlf. nr. 35452805 eller oversygeplejerske Charlotte Phanareth på tlf. nr. 3545 1120.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249732&DepartmentId=21931&MediaId=4710&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839996

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet