Leder du efter et studiejob, hvor juraen er i fokus?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig et studierelevant job, hvor du fra dag 1 bruger dine faglige kompetencer i praksis og får et stærkt udgangspunkt for en fremtidig karriere i en styrelse eller et departement? Så søger Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) lige nu studentermedhjælpere.

Din nye arbejdsplads

SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. En af vores primære opgaver er at behandle ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark, ligesom vi også kontrollerer om de pågældende udlændinge overholder betingelserne for deres tilladelser.

Vi søger studentermedhjælper til tre af vores kontorer/enheder:

 • kontoret Landbrug, som behandler ansøgninger om bl.a. opholds- og arbejdstilladelse til praktikanter, fodermestre og driftsledere samt opholdstilladelse med henblik på at opnå autorisation i Danmark
 • kontoret Beløb, som behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse efter beløbsordningen fra udlændinge, der er tilbudt højtlønnet beskæftigelse i Danmark
 • enheden Kontrol, der fører kontrol med, om SIRIs betingelser for opholds- og arbejdstilladelser bliver overholdt vha. registersamkøring, herunder om der skal oprettes kontrolsager ud fra registersamkøringsresultaterne
Uanset hvilket kontor/enhed du bliver tilknyttet, bliver du en del af et fællesskab med mange dygtige kollegaer og andre studentermedhjælpere, der har forskellige erfaringer og uddannelser. Det er med til at bidrage til et godt og dynamisk miljø, hvor alle hjælper hinanden, og hvor alle kan lære noget af hinanden.

Vi har et uformelt miljø med fokus på opgaverne, men vi værdsætter også det sociale, da det er et vigtigt aspekt for et godt arbejdsmiljø.

Vil du vide mere om os eller de tre kontorer, så klik her

Dine arbejdsopgaver i Landbrug og Beløb

 • besvarelse af skriftlige og telefoniske borgerhenvendelser
 • hjælpe med behandling af aktindsigtsanmodninger og adviseringsbreve
 • konkret sagsbehandling (på sigt)
 • øvrige administrative opgaver der opstår løbende
Dine arbejdsopgaver i Kontrol

 • screening af sager, der er kommet ud på lister efter en registersamkøring
 • oprettelse af kontrolsager til enheden og fagkontorer
 • besvarelse af henvendelser fra andre myndigheder om udlændinges ophold og arbejde på telefon og skriftligt
 • anden lettere sagsbehandling
Om dig

Vi forestiller os, at du som minimum har bestået 1. år på en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse som fx jura eller statskundskab. Det er en fordel, hvis du har mere end 1 år tilbage af dit studie.

Vi forestiller os ligeledes, at du:

 • har lyst til at prøve kræfter med jura i praksis
 • er klar til også at varetage administrative opgaver
 • er god til at kommunikere på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
 • hurtigt kan sætte dig ind i it-systemer og programmer som f.eks. Excel, Outlook, Public 360 og e-indkomst
Derudover er det vigtigt, at du er glad og positiv, og at du er god til at indgå i et samarbejdende team og kontor.

Det får du hos os

Som studentermedhjælper hos os vil du få mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og få et indgående kendskab til juridisk sagsbehandling, herunder få ansvar for egne opgaver. Du vil ligeledes få et indblik i, hvordan det er at arbejde i en styrelse med i alt mere end 450 kollegaer fordelt på 7 lokationer i Danmark.

Vi er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, jura og kvalitet er i fokus, og hvor der ikke er langt fra piccolinen til direktøren. Vores hverdag er præget af stor bevågenhed fra både den politiske verden, medierne og erhvervslivet. Alt dette får du lejlighed til at opleve indefra.

Du vil få et grundigt oplæringsforløb, ligesom du altid vil have mulighed for at spørge en af dine dygtige kollegaer, når du har spørgsmål. Vi er optaget af, at du udvikler dig fagligt og personligt, og at du tilegner dig al den erfaring du har brug for til den karriere der venter dig efter dit studie. Vi tilbyder ligeledes også mulighed for, at den karriere kan være hos SIRI, hvis matchet er det rette.

Nysgerrig?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

 • kontorchef i Landbrug, Abed Alrahman Elmoghrabi på aelm@siri.dk eller tlf.nr. 7214 2164
 • kontorchef i Beløb, Torben Jensen på trj@siri.dk eller tlf.nr. 7214 2521
 • enhedschef i Kontrol, Anne Thorsen på ath@siri.dk eller tlf.nr. 7214 2525
Kom og bliv en del af SIRI

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis mv. senest søndag den 10. december 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 51.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som studentermedhjælper efter l OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Du arbejder 15 timer om ugen, men der vil være en relativ stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af dine timer med øje for dit studie samt opgavevaretagelsen i kontoret. På samme måde er der gode muligheder for afholdelse af læseferie op mod eksaminer, ligesom der er mulighed for at arbejde mere end 15 timer i ferieperioder, så det på den måde udligner sig.

Du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Valby SIRI, Carl Jacobsens Vej , 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941304

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet