Journalist- eller kommunikationsstuderende til Center for Kommunikation

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er samlingspunkt for alle myndigheders information til forbrugerne, og dén skal du være med til at levere. Til gengæld får du et godt supplement til din uddannelse, da studenterstillingen giver mulighed for at styrke dine kompetencer inden for web, SoMe, presse og podcast.

Du:
Du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation eller journalistik, og du har mod på et studiearbejde, som giver dig et indblik i en bred vifte af kommunikative opgaver. Du er velformuleret og har fokus på at skabe resultater. Vi forventer, at du:

 • Har gode skrivefærdigheder på dansk og kan formidle komplekse emner
 • Har forståelse for at vinkle og målrette et budskab til relevante modtagere
 • Har øje for detaljen
 • Har interesse for eller erfaring med sociale medier og digitale kommunikationsplatforme
 • Har erfaring med eller interesse for AI
 • Er kreativ, selvstændig og kan håndtere en varieret arbejdsdag
Dine primære opgaver bliver at være med til at udarbejde informativ og juridisk korrekt forbrugerinformation til den offentlige forbrugerportal ”forbrug.dk”, til pressen og til sociale medier. Du vil også skulle bidrage til produktionen af forbrug.dk’s nyhedsbrev samt podcasten ”Råd til forbrug”, som vi udgiver. Alt sammen i tæt samarbejde med erfarne og dygtige kolleger, så du kan forvente god adgang til sparring og et arbejdsmiljø, hvor det handler om sammen at skabe det bedste resultat.

Som person er du en teamplayer, og det er en fordel, hvis du er udadvendt og social. Men det er samtidig vigtigt, at du er ydmyg overfor dine opgaver og har respekt for, at vi er en myndighed, som skal levere korrekt information. Du skal derfor også være grundig og detaljeorienteret, og du slipper ikke en opgave, før din samvittighed siger, at du har givet den din fulde opmærksomhed.

Om os:
Vi er – med dig – 12 medarbejdere i kommunikationsafdelingen, heraf tre studerende. Hverdagen er præget af engagement og arbejdsglæde samt en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Vi lægger vægt på, at vi er et hold, som sammen forsøger at løfte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens kommunikation til nye højder. I øjeblikket har vi naturligvis fokus på AI, og eksperimenterer med at bruge de nye muligheder i vores daglige arbejde. Det vil du også blive en del af.

Som udgangspunkt tilbyder vi:

 • Kommunikationsopgaver – presse, podcast, web, SoMe, nyhedsbreve mv.
 • Aktiv deltagelse kommunikationsafdelingens daglige arbejde.
 • En afvekslende arbejdsdag med en blanding af mere eller mindre forudsigelige opgaver. Nogle kan planlægges og andre opstår pludselig og kræver hurtig omstilling og indsats.
 • Mulighed for at anvende teoretisk viden i praksis.
 • Fleksible arbejdstider der passer til dit studie.
 • Sociale aktiviteter med kolleger, god kaffe og te ad libitum, cykelkælder og træningslokale med omklædnings- og badefaciliteter.
For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Hanne Arentoft på har@kfst.dk eller tlf. 25 54 77 88.

Generelt:
Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK.
Arbejdstiden er gennemsnitlig 16 timer om ugen. Din mødetid skal ligge inden for normal arbejdstid, men vil være fleksibel og vil kunne aftales med din chef uge for uge. Der er mulighed for læsefri op til eksaminer.
Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul, som findes på www.kfst.dk/service-menu/job/ledige-stillinger. Din ansøgning med CV og karakterudskrifter skal være modtaget senest torsdag 14. marts. Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.
Tiltrædelse snarest muligt.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997668

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet