BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du kok, lærer eller måske begge dele? Er du pædagogisk stærk og kan skabe tryg og motiverende undervisning? Vil du samtidig være med til at styrke vores elevers personlige og faglige trivsel og gennem madaktiviteter give dem det bedste afsæt videre mod en ungdomsuddannelse? Så er du måske vores kommende madfaglige underviser i 10. klasse.
På Hotel- og Restaurantskolen ser vi vores 10. klasse som et tilbud til unge, som har et særligt behov for at blive afklarede og klar til en ungdomsuddannelse. Vi har sat os for at gøre eleverne dygtigere via social og faglig trivsel, alsidig undervisning og brobygning med ungdomsuddannelserne, herunder skolens egne.
Hos os er 10. klasse et afgørende skoleår, hvor venskaber knyttes, tillid og selvtillid opbygges, og hvor eleverne finder sig selv og ikke mindst hinanden. Derfor fokuserer vi på fællesskabet med afsæt i vores fag, håndværket og skolens værdier.
Teamet
Du bliver en del af Team10, som består af i alt 6 medarbejdere og en daglig leder. Vi samarbejder om 100 elever, fordelt på fire klasser. Vi er forskellige, både fagligt og personligt – en fordel i et lille team, der selv skal varetage flere tværfaglige opgaver. Teamet arbejder primært selvstyrende.
Ansvarsområder og arbejdsopgaver
Stillingen retter sig primært mod fast køkkenundervisning og madfaglige aktiviteter på vores EUD10 linje, men du vil også få en vigtig rolle som kontaktlærer for en mindre gruppe af elever. Derudover bliver du sammen med teamets kok tovholder på vores 10ugers minipraktik i samarbejde med UU København, samt fast underviser på vores nye fællesfag ”livsduelighed”.
Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:
- Undervise skolens 10. klasser i grøn gastronomi, sundhed og ernæring
- Planlægge og gennemføre madfaglige aktiviteter, både de faste og de særlige
- Være kontaktlærer for en mindre elevgruppe - både for elever og forældre
- Indgå i elevernes OSO-opgave
- Bidrage til at udvikle et sjovt og trygt undervisningsmiljø for skolens 10. klasse
- Indgå i teamets tværfaglige og selvstyrende planlægning
Om dig
Du er uddannet kok, folkeskolelærer eller har lignende relevant baggrund. Dertil har du en god, solid erfaring med madundervisning for målgruppen, børn og unge.
Derudover forventer vi, at du:
- Har en sanselig og almen dannende tilgang til mad og måltider, forankret i et solidt håndværk
- Kan planlægge madundervisning, der er varieret, bæredygtig, økologisk og tilpasset skolens vision
- Har en positiv og motiverende tilgang til kolleger og samarbejde i- og på tværs af teams
- Kan opbygge stærke relationer til eleverne og har en tydelig køkken- og klasserumsledelse, hvor du formår at præge børn og unge ift. maddannelse og sundhed, uden løftede pegefingre
- Kan navigere i elevernes forskellige måder at lære på – også de skoletrætte og dem med særlige behov
- Kan arbejde struktureret med dine mål for undervisning og trivsel
Vi tilbyder dig
Et udfordrende job med gastronomi, værtskab, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med gode kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.
Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du ansættes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007. Lønnen fastsættes efter ”Cirkulære om aftale om løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår ved erhvervsskoler”. Der er til stillingen knyttet pensionsordning på 18%.
Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost og vil typisk være i tidsrummet 8-16. Ved større arrangementer kan weekend- og aftenarbejde dog forekomme.
Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid og at der, i forbindelse med ansættelsen, indhentes børneattest.
Interesseret?
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte leder af 10. klasse, Christa Lund på clu@hrs.dk eller 25503675.
Ansøgning og deadline
Send os en begrundet ansøgning og CV senest den 21. april 2024. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside, og vi holder løbende samtaler.
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, seksuel orientering, etnisk baggrund eller religion.
Om Hotel- og Restaurantskolen
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
København Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé, 2500 Valby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 21-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025910