Hovedstadens Beredskab søger Alarmoperatører til 1-1-2 Alarm- og Operationscentret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv i et dynamisk miljø og træffe hurtige beslutninger, når det gælder? Kan du bevare overblikket og roen – også i pressede situationer? Vil du være med til at tegne fremtiden for 1-1-2 Alarm- og Operationscentret?

Så er jobbet som alarmoperatør måske det helt rigtige for dig.

Hovedstadens Beredskab arbejder døgnet rundt på at levere den højeste kvalitet til borgerne såvel som samarbejdspartnere, og til vores operationscenter søger vi lige nu et antal nye alarmoperatører.

Alarmoperatørens opgave er at kommunikere professionelt til borgerne på 1-1-2 Alarmcentralen samt koordinere indsatserne for de 10 sjællandske beredskaber, som Operationscentret betjener døgnet rundt.

For at blive en af vores nye kollegaer er det vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag, hvor dagene aldrig er ens, og hvor tillid og samarbejde er alfa og omega.

Dine egenskaber
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner.
 • Menneskelig og social forståelse.
 • Fleksibel, serviceminded og stabil.
 • Ro og overblik i pressede situationer.
 • Gode formuleringsevner i tale og på skrift.
 • Taler og forstår engelsk og gerne andre sprog.
 • Selvstændig og ansvarsbevidst.
 • Interesse for personlig udvikling samt efter- og videreuddannelse.
 
Vi forventer, at
 • Du har beredskabsfagligt kendskab, gerne med erfaring fra operative indsatser.
 • Du har praktisk vagtcentralerfaring, som fx operatør fra kommandocentral, operationscenter eller lignende. 
 • Du har flair og interesse for IT og erfaring med brug af forskellige programmer/systemer, som Office pakken, GIS, IHM, IBS.
 
Uddannelse

Ved ansættelse skal du gennemføre Hovedstadens Beredskabs uddannelse til Alarmoperatør. Uddannelsen varer 4-6 måneder og foregår som praktisk og teoretisk uddannelse. 
Efter tilfredsstillende gennemførelse af Alarmoperatøruddannelsen kvalificerer den samlede uddannelse til arbejdet på 1-1-2 Alarm og Operationscentret. 
Du får fuld løn under hele uddannelsesforløbet.

 

Vi tilbyder

Et spændende job, hvor vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet. 
 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn fastsættes i henhold til regler om Ny Løn og efter gældende overenskomst. Der ydes tillæg for forskudt arbejdstid og weekendarbejde.

Stillingen er omfattet af nogle særlige vilkår, herunder at du skal kunne sikkerhedsgodkendes på minimum HEM-niveau. Straffeattest vil blive indhentet i forbindelse med den endelige ansættelse. 

Der er prøvetid på 3 måneder forbundet med ansættelsen.


Ansøgning

Du søger stillingen online i vores rekrutteringssystem via ansøgningsknappen nedenfor.
Du skal vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbeviser, når du søger stillingen.

Der er ansøgningsfrist til stillingen den 28-07-2023 12:00

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 33.

Har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte Drifts-og udviklingsleder Christoffer van Zeijst Nygaard på tlf. 20 29 56 81.

 

Om Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens Beredskab er Danmarks største beredskab med næsten 750 medarbejdere og frivillige og har et samlet budget på ca. 550 mio. kr. Beredskabets opgave er at forebygge, begrænse og afhjælpe skader på personer, ejendom og miljøet ved ulykker og katastrofer.
Vi dækker 8 kommuner og ca. 1 mio. borgere, og vores ambition er at være på forkant med udviklingen af fremtidens beredskab og være en stærk medspiller i forhold til kommunernes visioner om at skabe tryghed og robusthed til gavn for borgerne.
Hovedstadens Beredskab ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hovedstadens Beredskab, Gearhalsvej, 1, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://hbr.career.emply.com/ad/hovedstadens-beredskab-soger-alarmoperatorer-til-1-1-2-alarm-og-operationscentre/jonwm2/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846870

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet