Gymnasielærer i engelsk til EUX Gastro Science på Hotel- og Restaurantskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en passioneret underviser og brænder du for at præsentere elever for dit/dine fagretninger? Vil du samtidig være med til skabe et tværfagligt miljø på skolen? Så er du måske den gymnasielærer som Hotel- og Restaurantskolen står og mangler.


Som underviser på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi har skabt og bestræber os fortsat på at udvikle en brancheskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis vil medvirke til at højne både elevernes faglige niveau, elevernes trivsel, med et tværfagligt udsyn.


Vi søger lige nu en gymnasielærer, som kan varetage undervisning inden for primært engelsk op til A-niveau og gerne derudover i eksempelvis dansk, samfundsfag, fysik, matematik, teknologi, kemi, innovation eller biologi.

 

Teamet

Som gymnasielærer vil du blive en del af EUX Gastro Science, som på nuværende tidspunkt består af 12-14 medarbejdere. Du vil blive en del af en tværfaglig gruppe af energiske medarbejdere, der består af både andre gymnasielærerlærere og faglærere, som alle samarbejder om vores tværfaglige EUX-uddannelser. Vores fornemmeste opgave er skabe et eksperimenterende og undersøgende undervisningsmiljø, hvor vi klæder eleverne på i trygge og seriøse rammer til fremtidens innovative arbejdsmarked.
 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

I stillingen som gymnasielærer kommer du til at spille en central rolle for skolens elever på EUX-uddannelserne. Som en del af EUX Gastro Science vil du naturligvis komme til at undervise primært på EUX.  Efter aftale kan det også komme på tale at varetage undervisningsopgaver på andre dele af skolens uddannelsesudbud, som strækker sig fra brobygning og rekruttering, 10. klasse og ikke mindst erhvervsuddannelser inden for alle fag på Hotel og Restaurantbranchen. 

 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Undervisning af EUX-elever
 • Sikre at undervisningen af vores elever bliver med høj faglighed og med en tværfaglig innovativ tilgang
 • Teambaseret udviklingsopgaver på EUX-uddannelserne med højt til loftet og stor tillid til dig og dine teamkolleger.
 • Undervisningsopgaver på andre dele af skolen, hvor du med dine kompetencer og erfaringer kan bidrage til udvikling af undervisningen.

 

Om dig

Vi forventer, at du er en engageret underviser, der brænder for dit fag i en sådan grad, at det smitter af på vores elever og dine teamkolleger. Du skal kunne arbejde problemorienteret og tværfagligt-projektbaseret, da stort set alt foregår således, ud fra et teambaseret udgangspunkt.


Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har erfaring med undervisning på ungdomsuddannelsesområdet
 • Har et opbyggeligt elevsyn og trives med tværfaglige tilgange til uddannelse
 • Kan levere en god, kvalificeret, alsidig og vedkommende undervisning
 • Har undervisningskompetence i engelsk og gerne et af de andre gymnasiale fag på teknisk eux
 • Har styr på dit fags bekendtgørelse, faglige mål, kernestof og didaktiske principper
 • Har lyst og evne til at arbejde formativt med evaluering
 • Har gennemført pædagogikum.

 

Vi tilbyder dig

Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.
 

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat i december 2023 med undervisningsopstart januar 2024. Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost og arbejdstiden vil typisk være i tidsrummet 8.00-17.00. Ved større arrangementer kan weekend- og aftenarbejde dog forekomme.

 

Som gymnasielærer på EUX ansættes og aflønnes du i henhold til Overenskomst for akademikere i Staten. Der er til stillingen knyttet en pensionsordning på 17,1%.

 

Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid og at vi, i forbindelse med ansættelsen, indhenter børneattest.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte leder af EUX Kristine Lytje på kly@hrs.dk eller 2096 0169.

 

Ansøgning og deadline

Send os en begrundet ansøgning og CV senest 19. oktober 2023. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, seksuel orientering, etnisk baggrund eller religion.

 

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe studenter og håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX, og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5914483

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet