Erfaren assisterende programleder til Movias Nyt Rejsekort-implementeringsprogram

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Movia står overfor en stor transformation de kommende år, hvor nye billetsystemer skal integreres i organisationen og det nuværende rejsekort udfases. Det er en kompleks opgave, der skal bringe rejsende og operatører fra det kendte rejsekort til det nye digitale rejsekort og er således afgørende for Movias ca.200 mio. årlige passagerers kundeoplevelse. Arbejdet involverer kompetente kollegaer, samarbejdspartnere og eksterne interessenter. – Vil du med på rejsen?

Lige nu søger vi efter en assisterende programleder, som skal indgå i ledelsen af Movias arbejde med at implementere nye, digitale billetsystemer i den kollektive transport. Stillingen er nyoprettet og du kommer til at indgå i et mindre programteam med en programleder, projektkontorleder og medarbejdere, der i en flad struktur implementerer programstrategien og medvirker til at skabe struktur og koordination i arbejdet på tværs af projekter og team samt rapporterer til og drøfter med direktionen.

Du bliver ansvarlig for et eller flere af programmets spor og vil sammen med den øvrige programledelse have ansvar for bl.a.:

  • At sikre programmets leverancer og fremdrift
  • At sikre eskalation af relevante risici og issues
  • Planlægning og daglig ledelse af programmet og beslutningstagning inden for mandat

Du vil derfor agere stand-in for programleder med samme kompetencer og beslutningskraft, inklusiv kvalitetssikring, og vil i den egenskab blive ansvarlig for et eller flere spor i programmet.

Du får særligt ansvar for den organisatoriske implementering.

Du kommer til at referere til Movias økonomichef, og du vil indgå i økonomiområdet.

Sune fortæller; ”Det mest inspirerende ved vores arbejde er den fælles passion for at forme fremtiden for kollektiv transport. På programmet vil du få mulighed for at anvende din kreativitet og ekspertise til at omdanne komplekse udfordringer til meningsfulde løsninger til gavn for kunderne. Dette sker i et samarbejde med en bred vifte af personer på tværs af Movia og det danske trafikvirksomhedslandskab”.

Din profil
Som kandidat bringer du høj faglighed og praktisk erfaring med projektledelse og forandringsledelse fra større projekter eller programmer med dig ind i stillingen.

Du skal være i stand til at drive emneafklaringer frem i Movias forretningsorganisation, i styregruppen og til samarbejdsfora. Du skal kunne koordinere, delegere, prioritere og sætte retning for opgaveløsningen for medarbejderne i programmets støttefunktioner og programmets projektledere.

Du får en alsidig hverdag med håndtering af forskelligartede problemstillinger og stor indflydelse på dine egne opgaver og den konkrete arbejdsdeling mellem kollegaerne i programledelse og projektkontoret.

Der er tale om et forretningskritisk program og din allervigtigste opgave bliver at sikre, at vi kan levere til tiden, i den rette kvalitet og med den fastlagte risikoappetit.

Som person kan du se dig selv i flere af disse karakteristika:

  • Du er ansvarsbevidst, selvkørende og initiativrig og trives i et projekt- og programmiljø, hvor hver dag er forskellig
  • Det giver dig energi at skabe struktur og form på noget, der ikke er formgivet endnu Du skal være komfortabel med at navigere i et miljø, hvor beslutningerne kan tage tid og kender svaret på løsningen
  • Du evner at bevæge dig på de mange forskellige niveauer i en organisation og har desuden en god forståelse for kommunikation og organisatoriske forandringsprocesser
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til program- og projektledelsesmetoder, som MSP og Prince2 og hvordan de kan styre organisatoriske forandringer.

Der kan være mange veje ind i jobbet, hvorfor din uddannelsesmæssige baggrund ikke er afgørende, men du har måske en Cand.merc. eller anden økonomisk baggrund. Relevante erfaringer og certificeringer inden for projektledelse og forandringsledelse er vigtigere.

Det er også en fordel, hvis du har erfaring med politiskledet organisationer.

Peter fortæller; ”Rejsekortprogrammet er en enestående mulighed for at bidrage til et projekt, der har indflydelse på Movias passagerer. For at understøtte programledelsen sparrer jeg omkring de udfordringer programmet møder. Det styrker vores individuelle og kollektive udvikling. Som personaleleder er jeg tillidsfuld i det daglige og er tæt på, når der er brug for det.”

Spændende mulighed og meningsfuldt arbejde
Du tilbydes en sjælden mulighed for at være med til at skabe de rette programledelsesrammer i en organisation med en stærk kultur, som er i gang med en større forandringsproces.

Movia er en fleksibel arbejdsplads, hvor du får mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid med hjemmearbejde efter behov. Hverdagen hos Movia er kendetegnet ved, at der samarbejdes på tværs og med respekt for forskellige fagligheder og områder. Movia er en offentlig virksomhed, og vi ser det som én af vores styrker, at vi er en attraktiv arbejdsplads for både medarbejdere og ledere.

Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 450 medarbejdere, som bor i moderne lokaler centralt placeret mellem Valby St. og København Syd St. Vi har gode transportadgange uanset om du bruger kollektiv trafik, cykel eller bil.

Medarbejdertrivsel er et vigtigt parameter for at lykkes, og for at Movia kan levere gode resultater til gavn for samfundet, vores ejere i kommuner og regioner på Sjælland samt for vores kunder. Derfor gør vi en stor indsats for at tilknytte og udvikle vores medarbejdere. Vi har desuden også en række sociale tilbud, en medarbejderfond, tirsdagstræning, fitnessrum, efteruddannelse, seniorordning, interne netværk, deltagelse i motionsløb, og vi har en kantine med det økologiske bronzemærke fra Fødevarestyrelsen – for bare at nævne nogle.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer og attraktiv pensionsordning. Løn forhandles i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Ansøgningsfrist: Søndag den 10. marts 2024

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Økonomichef Peter Lawaetz Winkler, tlf.nr. 3046 4950, mail; PLW@moviatrafik.dk eller programleder Sune Larsen på tlf.nr. 2366 7402, Mail; SLR@moviatrafik.dk.

Din kommende leder Peter er en holdspiller, der af natur inddrager og lytter godt efter, men også sikrer retning, fremskridt og beslutninger. Han er god til at sætte sig ind i andres positioner og perspektiv, hvilket bidrager til inkluderende processer.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. maj 2024 eller snarest muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Trafikselskabet Movia, Gammel Køge Landevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994971

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet