Er du akademiker med interesse for juridisk sagsbehandling?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Så søger vi lige nu både nyuddannede og erfarne medarbejdere i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) til vores kontorer Beløb og Studie. Vi er en styrelse i vækst, og derfor har vi brug for flere gode kolleger. Vi tilbyder meningsfulde opgaver, videreudvikling af din juridiske faglighed og et godt socialt fællesskab.

Din nye hverdag

Du kommer til at arbejde med juraen hver dag, hvad enten det er ved at træffe juridiske afgørelser, være med til at afklare praksis eller vejlede vores brugere. Alle vores kontorer, der beskæftiger sig med international rekruttering, er ledet af jurister, og det er med til at sikre, at vi har et stærkt fokus på jura og på kvaliteten i vores juridiske afgørelser og vurderinger. Har du lyst til at blive en del af vores stærke juridiske fællesskab, og vil du vide mere om vores kontorer Beløb og Studie? Så kan du læse mere om vores organisation og fagområder her.

I SIRI får du også mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer. Vi har kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling, både gennem kurser, nye opgaver og roller samt rokering i koncernen.

Dine arbejdsopgaver

Din primære opgave vil være juridisk sagsbehandling af konkrete ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse. Det er en af vores kerneopgaver og derfor en vigtig del af din hverdag. Du bliver en del af et team, og sammen med resten af kontoret er du med til at sikre, at vi når vores sagsbehandlingsmål.

Derudover skal du – alt efter din forudgående erfaring – være med til at:

  • undersøge juridiske problemstillinger
  • sparre med dine kolleger om juridiske spørgsmål i forhold til konkrete sager og praksis
Hvis du er nyuddannet, får du mulighed for at anvende juraen i praksis fra dag 1, og du får hurtigt forvaltningsretten og udlændingeretten helt ind under huden. For at få succes i stillingen skal du både kunne arbejde med juraen i praksis og formidle vores afgørelser til ansøgerne, så de forstår indholdet.

Når du får lidt erfaring, eller hvis du allerede er den erfarne jurist, er der også gode muligheder inden for både faglig fordybelse og udvikling. Du kan fx blive involveret i håndtering af komplekse juridiske problemstillinger, udarbejdelse af notater, besvarelse af bestillinger fra departementet og bidrag til ministerbetjening sammen med kontorets ledelse. Der er endvidere mulighed for varetagelse af koordinerende opgaver i det enkelte kontor eller på tværs af kontorer.

Hvad forventer vi af dig?

Du har en relevant akademisk uddannelse, gerne cand.jur., men du kan også have en relevant uddannelse inden for samfundsvidenskab eller lignende. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med sagsbehandling og erfaring med at fortolke og implementere ny lovgivning og afgørelser. Derudover bliver du motiveret af den konkrete sagsbehandling, og du trives med at fordybe dig i fx lovgivning, forarbejder og bekendtgørelser.

Vi lægger også vægt på, at du har:

  • erfaring med forvaltningsret, gerne i praksis
  • interesse for udlændingeområdet og international rekruttering
  • gode samarbejdsevner på tværs af kontorer, fagområder og opgaver
Hvem er vi?

SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark. Vi sikrer EU-borgere nem og hurtig adgang til Danmark. Vi vejleder kommunerne om integration og forebyggelse, og vi udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark.

Læs mere om os her.

Yderligere information

Dit arbejdssted bliver i Valby tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde. Vi har bl.a. kantine, bordtennisbord, fitnessrum og fredagsbar mv. Vi har også indgået en lokalaftale, som giver mulighed for fast og tilbagevendende hjemmearbejde, hvor opgavevaretagelsen egner sig til det.

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer og erfaring. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte:

Kontorchef for Beløb - Torben Jensen på telefonnummer 7214 2521 eller trj@siri.dk

Kontorchef for Studie - Dorte Lohmann Kjærgaard på telefonnummer 7214 2480 eller dlk@siri.dk

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 22. oktober 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 43 og 44.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Valby SIRI, Carl Jacobsens Vej , 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5917176

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet