Chefkonsulent til tværfagligt samarbejde og dataanalyse af busdriften

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe en bedre busdrift?

Nu er der plads på holdet til dig, der gennem tværfagligt samarbejde og dataanalyse vil gøre en forskel for passagererne.

Vi søger en chefkonsulent til at stå i spidsen for arbejdet med at løse udfordringer i busdriften i samarbejde med private leverandører af busdriften, kommuner og regioner. Din rolle bliver at facilitere samarbejdet mellem Movias eksperter frem mod udvikling og gennemførsel af tiltag, der skaber en bedre busdrift. Nogle gange er det dig, der løber forrest for at gennemføre tiltagene, andre gange giver du stafetten videre til andre.

Du bruger dine datakompetencer til at skabe en solid analyse af busdriften som fundament. Og du inddrager relevante interessenter i formuleringen af løsningsforslag – hele tiden med passagerernes interesser for øje. Du foretager løbende prioriteringer af, hvor en forstærket indsats kan gøre en forskel, og du bliver dermed en nøgleperson med fingeren på pulsen.

Du samarbejder med de private leverandører af busdriften om at finde løsninger på udfordringer. Det er dog ikke din opgave at stå for hverken driftsafvikling eller at håndtere akutte omlægninger. Du får en bred kontaktflade i Movia og blandt vores private leverandører. Derfor er hverdagen afvekslende, og du har god mulighed for at sætte dit eget præg.

Du får det forretningsmæssige ansvar for flere af Movias databaserede indsatser. Her kombinerer du din forretningsforståelse, dataindsigt og personlige gennemslagskraft for at sikre Movias passagerer og ejere en bedre busdrift. Dermed er du med til at realisere Movias ambitioner om at skabe effektiv drift gennem øget brug af data.

Du bliver en del af en gruppe på seks medarbejdere, hvor du får det faglige ansvar for tre. Gruppen består af engagerede kolleger med forskellige baggrunde med opgaver, der rækker på tværs af organisationen.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en mellem lang eller videregående uddannelse
  • Har flere års erfaring med driftsledelse og driftsopfølgning
  • Har arbejdet med kontraktopfølgning

Personlige kvalifikationer:

  • Gennemslagskraft og evnen til at få ting til at ske i samarbejde med andre både internt i Movia, og med operatører og kommuner
  • Forretningsorienteret
  • Metodisk, struktureret og vedholdende
  • Analytisk stærk og god talforståelse

Movia som arbejdsplads
Movia er en dynamisk arbejdsplads. Vi løser problemer i driften nu og her på den korte bane. Fordi vores passagerer er afhængige af bus, tog og flextrafik i hverdagen og til fritidsformål. Men vi arbejder også for at forbedre vores produkter og services på den lange bane. Vi bor centralt placeret mellem Valby St. og Ny Ellebjerg St., og du kan tage bussen lige til døren på Toftegårds Plads. Vi har en uformel omgangstone, og du får kolleger med vidt forskellige baggrunde, som du kan sparre med, og som du skal samarbejde med.

Vi er cirka 450 medarbejdere i Movia. Vores fælles mål er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Løn forhandles i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2023 eller tidligere, hvis dette er en mulighed.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er onsdag den 18. oktober 2023.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftschef Lars Thiesson på telefon 36131598 eller på mail: lth@moviatrafik.dk

Om Movia
Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Læs mere på moviatrafik.dk eller vores virksomhedsside på LinkedIn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Trafikselskabet Movia, Gammel Køge Landevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5917361

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet