BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder du for at optimere uddannelsesprocesser og lede et team af engagerede medarbejdere? Har du erfaring med at navigere i et komplekst uddannelsesmiljø og sikre høj kvalitet? Og har du en passion for at skabe klare strukturer og samarbejde tæt med både undervisere og virksomheder for at sikre, at vores elever får den bedst mulige uddannelse? Så er du måske vores nye studie- og kvalitetschef.
Hotel- og Restaurantskolen har de senere år oplevet en rolig og glædelig fremgang i antallet af elever, der søger mod vores uddannelser. Sideløbende har vi oplevet en tilsvarende, positiv udvikling i antallet af elever, der gennemfører deres uddannelser hos os. Dette skyldes blandt andet målrettet undervisningsudvikling og mere systematiseret samarbejde med de virksomheder, som skolen uddanner til. Denne udvikling skal fastholdes og føres videre, og derfor gennemfører Hotel- og Restaurantskolen en mindre organisationstilpasning, som denne stilling er en del af.
Som studie- og kvalitetschef på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi skaber en fagskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis medvirker til at højne både det faglige niveau og elevernes trivsel.
Opgaven
Du bliver chef for et nyetableret ansvarsområde for optagelse, uddannelsesadministration og kvalitetsarbejde på skolen, der dels samler eksisterende, velfungerende afdelinger og i alt syv medarbejdere under en fælles chef, og dels vil skulle ekspandere på længere sigt, hvilket du skal være med til at definere præmisserne for.
Din primære opgave bliver at stille dig i spidsen for skolens fælles uddannelsesadministrative fundament og optimere understøttelsen af vores uddannelser ved at sikre kvaliteten i vores opgave med at uddanne faglærte til hotel- og restaurationsbranchen.
Skolen udbyder følgende uddannelser:
- Introforløb og brobygning
- 10. klasse
- Grundforløb 1, grundforløb plus og nymesterlære som særskilte ansvarsområder
- Erhvervsuddannelser (bager-/konditor-, ernæringsassistent-, gastronom-, receptionist- og tjeneruddannelserne)
- Eux (som ovenfor)
Læs mere om skolens uddannelser her https://hrs.dk/bliv-elev, kvalitetsarbejde https://hrs.dk/om-skolen/kvalitet og medarbejdere her https://hrs.dk/om-skolen/medarbejdere.
Funktionsbeskrivelse og ansvarsområder
Som vores nye studie- og kvalitetschef får du ansvaret for den daglige og faglige ledelse af skolens optagelsesprocesser, uddannelsesadministration, skemalægning og kvalitetsarbejde. Du får ansvaret for, at skolens uddannelsesadministration fortsat udvikler sig i takt med tiden og understøtter skolens undervisning og øvrige opgaver. Som chef er din opgave desuden at samarbejde med skolens øvrige chefer om vores fælles opgave, navnlig de tre uddannelseschefer og chefen for elevstøtte, herunder især om skolens optagelsesprocesser. Du får også en central rolle i samarbejdet med skolens økonomiafdeling. Endelig er der til stillingen tilknyttet en ekstern samarbejdsflade med fx virksomheder, faglige udvalg, andre erhvervsskoler og leverandører af studieadministrative systemer.
Du kommer, sammen med tre uddannelseschefer og en chef for elevstøtte til at referere til skolens vicedirektør.
Dine primære ansvarsområder:
- Daglig og faglig ledelse af dedikerede medarbejdere som arbejder med uddannelsesadministration, herunder optagelsesprocesser, elevernes personlige uddannelsesplaner, SU mv., og af skolens skemalægning og skoledagskalender
- Prøve- og eksamensadministration og -planlægning, censorbestillinger, regelfortolkning, klagehåndtering mv.
- Skolens reception/lobby, hovedtelefon, kontorartikler mv.
- Koordinerende ansvar for skolens kvalitetsarbejde, herunder bl.a. elevmålinger, ledelsesinformation og selvevalueringer
- Ansvar for skolens elevrettede politikker, fx studie- og ordensregler, eksamensreglement og fraværspolitik
- Koordinerende ansvar for skolens fælles pædagogisk didaktiske grundlag, lokale undervisningsplaner og sekretariatsbetjening af skolens lokale uddannelsesudvalg
- Samarbejde med relevante faglige udvalg, andre erhvervsskolers administrative enheder og leverandører af studieadministrative systemer
- Håndtering af evt. relevante tilsynssager.
Om dig
Vi forventer, at du:
- Har faglige og ledelsesmæssige forudsætninger til at kunne lede skolens uddannelsesadministration og kvalitetsarbejde med overskud og entusiasme
- Har erfaring med uddannelsesadministration og kvalitetsarbejde, gerne fra en erhvervsskole, og ser perspektiver i skolens strategi og samarbejde med interessenter
- Har kendskab til erhvervsskoler og erhvervsuddannelser og en grundlæggende respekt og forståelse for uddannelsernes kompleksitet og de regler, vores uddannelser er underlagt
- Har kendskab til og forståelse for bredden i skolens elevgruppe - og at du er pædagogisk nysgerrig med hensyn til unge og uddannelse
- Bidrager til sund administrativ og økonomisk drift
- Har erfaring med teamsamarbejde og trives med, at opgaver løses i fællesskab
- Har en lederuddannelse - eller lyst til at gennemføre en.
Vi tilbyder dig
Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og undervisning i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.
Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2025. Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost og vil typisk være i tidsrummet 8-16.
Du ansættes og aflønnes i henhold til cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område (Chefaftalen).
Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid og at vi, i forbindelse med ansættelsen, indhenter børneattest.
Interesseret?
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vicedirektør Søren Poul Nielsen på spn@hrs.dk eller 2217 7632 (uge 41 og 42) eller HR-partner Bonnie Dræby Lind på bdl@hrs.dk eller 2550 3777 (uge 43).
Ansøgning og deadline
Send os en ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 27. oktober. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 44 og 45.
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, seksuel orientering, etnisk baggrund eller religion.
Om Hotel- og Restaurantskolen
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
København Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé, 2500 Valby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 27-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6127380