Bliv direktionssekretær på Hotel- og Restaurantskolen og støt skolens ledelse

Profilbillede
dato

Vil du være med til at sikre, at skolens direktion og direktør er bedst muligt klædt på til at varetage deres opgaver? Trives du med mange forskelligartede opgaver, hvor du både har styr på overordnet planlægning og koordinering samt sikrer at dagligdagen i direktionen med møder, gæster osv. fungerer? Så er du måske Hotel- og Restaurantskolens nye direktionssekretær.

 

Som direktionssekretær på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi skaber en fagskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis medvirker til at højne både det faglige niveau og elevernes trivsel.

 

Teamet

Du bliver tilknyttet direktionen med reference til direktøren, som du vil have tæt samarbejde med. Derudover vil du få en bred berøringsflade på alle niveauer i organisationen, hvor du i dagligdagen vil samarbejde med ledere og medarbejdere på tværs afdelinger.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Som direktionssekretær vil du i dit daglige virke skulle gribe en lang række centrale opgaver, som du enten selv løber videre med eller sender godt videre i organisationen. Derudover varetager du også praktiske opgaver i forbindelse med planlægning og afholdelse af møder mv.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Sikre relevant ledelsesinformation fra skolens afdelinger - herunder elevtal, budgetter, deadlines mm.
  • Udarbejde skolens årshjul for fælles begivenheder, milepæle og deadlines samt koordinere disse med skolens forskellige afdelinger.
  • Forberede og deltage i faste ledelses- og direktionsmøder, hvor du sikrer såvel mødeforberedelse, dagsorden som referat
  • Have overblik over aktuelle og kommende opgaver, herunder bistå med prioritering af opgaver, kalenderstyring samt mødeforberedelse.

 

Om dig

Du er formentligt kontoruddannet og har erfaring med lignende opgaver i en kompleks organisation. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra erhvervsskoleverdenen og/eller hotel- og restaurationsbranchen. Derudover forventer vi, at du:

  • Har et stort organisatorisk overblik og kan omsætte dette til konkrete initiativer
  • Har gode skrive-, analyse- og formidlingsevner, så ideer og løsninger kan samles og struktureres
  • Begår dig godt med mange forskellige fagligheder på alle niveauer
  • Er fleksibel og hurtigt kan tilpasse dig skiftende opgaver
  • Har et godt humør, er hjælpsom og har masser af god energi



Vi tilbyder dig

Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2025.

Du ansættes og aflønnes i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat). Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost og vil typisk være i tidsrummet 8-16.

Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid og, at der i forbindelse med ansættelsen indhentes børneattest.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-partner Bonnie Dræby Lind på telefonnummer 2550 3777.

 

Ansøgning og deadline

Send os en begrundet ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 8. november. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside. Vi afholder samtaler løbende.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, seksuel orientering, etnisk baggrund eller religion.

 

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, mad håndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og korister. Læs mere om os i vores strategi her

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-11-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6137435

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet